We maken niet alleen uw ramen schoon
maar bieden nog veel meer aan...

REINIGING VAN ZONNEPANELEN

Als u eigenaar bent van zonnepanelen wilt u het maximale rendement behalen. Helaas kan vervuiling zoals stof, bladeren en vogelpoep de prestaties van uw zonnepanelen beïnvloeden. Daarom adviseren wij bij Kristalhelder om uw zonnepanelen één of twee keer per jaar schoon te laten maken afhankelijk van de locatie.

Door regelmatig uw zonnepanelen schoon te maken, zorgt u ervoor dat ze efficiënter kunnen werken. Dit kan leiden tot een hogere opbrengst van uw zonnepanelen en een grotere besparing op uw energierekening.

Wij gebruiken speciale technieken en reinigingsmiddelen om uw zonnepanelen grondig te reinigen zonder beschadiging aan te richten. Wij zorgen dat uw zonnepanelen weer glanzen en dat u maximaal rendement behaalt.

Door de zonnepanelen schoon te maken, bespaart u op de lange termijn niet alleen geld, maar ook energie. Laat Kristalhelder uw zonnepanelen schoonmaken en geniet van een optimale opbrengst!

Werkwijze

Onze werkwijze voor de reiniging van zonnepanelen bestaat uit de volgende stappen:

  1. Voorinspectie: voordat we beginnen met de reiniging, inspecteren we de zonnepanelen grondig. Hierdoor kunnen we vaststellen welke verontreinigingen er aanwezig zijn en welke technieken we moeten gebruiken voor de reiniging.
  2. Voorbereiding: we zorgen ervoor dat we de juiste materialen en gereedschappen bij ons hebben. Hierdoor zijn we in staat om efficiënt te werken en de zonnepanelen grondig te reinigen.
  3. Reiniging: we beginnen met de reiniging van de zonnepanelen. Hierbij gebruiken we professionele reinigingsmiddelen en gereedschappen. We zorgen ervoor dat we de verontreinigingen op efficiënte en grondige wijze verwijderen.
  4. Na-inspectie: nadat we klaar zijn met de reiniging, inspecteren we de zonnepanelen nogmaals. Hierdoor zijn we zeker dat de zonnepanelen grondig zijn gereinigd en dat u tevreden bent met het resultaat.
  5. Opruiming: we zorgen ervoor dat we alles netjes opruimen en dat uw pand weer proper is na de reiniging.
“Van het ontmossen van uw dak tot het impregneren van uw gevel: bij Kristal Helder glazenwasser zijn wij gespecialiseerd in complete reiniging. Ook voor het schoonmaken van uw ramen en kozijnen, hogedrukreiniging, reiniging van zonnepanelen, oplevering van bouw en het aanbrengen van coatings en impregneerlagen kunt u bij ons terecht.”

Werkgebied

Wij werken door de gehele Hoeksche Waard; Goidschalxoord, Goudswaard, ‘s-Gravendeel, Heinenoord, Klaaswaal, Maasdam, Mijnsheerenland, Mookhoek, Nieuw-Beijerland, Numansdorp, Oud-Beijerland, Piershil, Puttershoek, Strijen, Strijensas, Westmaas en Zuid-Beijerland en de buurtschappen Blaaksedijk, Bommelskous, Cillaarshoek, De Klem, De Wacht, Greup, Hitsertsekade, Keizersdijk, Kuipersveer, Maasdijk, Middelsluis, Nieuwendijk, Oosthoek, Oudendijk (bij Goudswaard), Oudendijk (bij Strijen), Oudesluis, Reedijk, Schenkeldijk (bij Mookhoek), Schenkeldijk (bij Zuid-Beijerland), Schuring, Sint Anthoniepolder, Steenplaats, Vuurbaken, Westdijk, Zinkweg, Zuidzijde, Zwanegat en Zwartsluisje en het eiland en de buurtschap Tiengemeten.

WILT U OOK UW ZONNEPANELEN GRONDIG LATEN REINIGEN ZONDER BESCHADEGINGEN?

Door regelmatig uw zonnepanelen schoon te maken, zorgt u ervoor dat ze efficiënter kunnen werken. Dit kan leiden tot een hogere opbrengst van uw zonnepanelen en een grotere besparing op uw energierekening.

Neem dan contact op met Tygo de Keijser van Kristal Helder, via het contactformulier, mail, telefoon of Whatsapp

Scroll naar boven