We maken niet alleen uw ramen schoon
maar bieden nog veel meer aan...

OPLEVERING WONING OF BEDRIJFSPAND (BOUW)

Bij de oplevering van een woning of bedrijfspand komt er vaak nog veel kijken op het gebied van schoonmaak en onderhoud. Het is belangrijk om het pand grondig te reinigen voordat het in gebruik genomen wordt. Hierbij kan Kristal Helder u van dienst zijn.

Wij hebben ruime ervaring in het opleveren van bouwprojecten. Wij reinigen niet alleen de ramen en gevels, maar ook het interieur van het pand. Wij zorgen ervoor dat het pand helemaal schoon en gereed is voor gebruik.

Daarnaast kunnen wij ook het onderhoud van het pand verzorgen. Zo kunnen wij bijvoorbeeld periodiek de ramen wassen en de gevels ontmossen om ervoor te zorgen dat het pand er altijd verzorgd uitziet.

Wij werken met hoogwaardige producten en beschikken over de juiste kennis en ervaring om het pand op een vakkundige manier op te leveren. Wij denken graag met u mee over de beste aanpak en werken efficiënt en snel, zodat het pand snel in gebruik genomen kan worden.

Kortom, wilt u het opleveren van uw bouwproject professioneel uit laten voeren? Dan bent u bij Kristal Helder aan het juiste adres. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie of om een afspraak te maken. Wij staan voor u klaar.

PRODUCTEN

Door de bouw kan het zijn dat er cementsluier verf stucwerk etc. op de ondergrond zich bevindt, door middel van de juiste schoonmaakproducten en referentie proeven kunnen we bepalen wat we gaan gebruiken. Meestal is een preclean N van CCPI voldoende.

Preclean N is een de-emulgerend, neutraal reinigingsproduct voor het verwijderen van lichte atmosferische vervuiling, industriële aanslag en gebruiksverontreiniging van vrijwel alle watervaste oppervlakken.

Voor de hardnekkige vervuiling gebruiken we een N-Crème. Dit is een licht polijstende en non abrasive reinigingscrème, die geschikt is om hardnekkige verontreiniging te verwijderen. Voorbeelden zijn o.a. vervuiling op roestvast staal, tegelwerk, geverfde metalen, plastics, formica, Trespa, gemoffeld en geanodiseerd aluminium, glas etc.

Werkwijze

Onze werkwijze voor de oplevering van een woonhuis of bedrijfspand bestaat uit de volgende stappen:

  1. Voorinspectie: voordat we beginnen met het opleveren gaan we eerst overleggen wat uw wensen zijn.
  2. Voorbereiding: door de bouw kan het zijn dat er cementsluier verf stucwerk etc. op de ondergrond bevindt door middel van de juiste schoonmaakproducten en referentie proeven kunnen we bepalen wat we gaan gebruiken.
  3. Uitvoering: eerst spuiten we met een osmose systeem of een kleine hogedrukreiniger het zand en het loszittende vuil van de ondergrond. Dit voorkomt krassen die gemaakt kunnen worden.
  4. Kozijnen: met de juiste producten kunnen we de kozijnen schoonmaken en het glaswerk schrappen. Daarna kunnen we alles afzemen.
  5. Na-inspectie: nadat we klaar zijn met het opleveren, inspecteren we de ondergrond nogmaals. Hierdoor zijn we zeker dat alles grondig is gereinigd en dat u tevreden bent..
“Van het ontmossen van uw dak tot het impregneren van uw gevel: bij Kristal Helder glazenwasser zijn wij gespecialiseerd in complete reiniging. Ook voor het schoonmaken van uw ramen en kozijnen, hogedrukreiniging, reiniging van zonnepanelen, oplevering van bouw en het aanbrengen van coatings en impregneerlagen kunt u bij ons terecht.”

Werkgebied

Wij werken door de gehele Hoeksche Waard; Goidschalxoord, Goudswaard, ‘s-Gravendeel, Heinenoord, Klaaswaal, Maasdam, Mijnsheerenland, Mookhoek, Nieuw-Beijerland, Numansdorp, Oud-Beijerland, Piershil, Puttershoek, Strijen, Strijensas, Westmaas en Zuid-Beijerland en de buurtschappen Blaaksedijk, Bommelskous, Cillaarshoek, De Klem, De Wacht, Greup, Hitsertsekade, Keizersdijk, Kuipersveer, Maasdijk, Middelsluis, Nieuwendijk, Oosthoek, Oudendijk (bij Goudswaard), Oudendijk (bij Strijen), Oudesluis, Reedijk, Schenkeldijk (bij Mookhoek), Schenkeldijk (bij Zuid-Beijerland), Schuring, Sint Anthoniepolder, Steenplaats, Vuurbaken, Westdijk, Zinkweg, Zuidzijde, Zwanegat en Zwartsluisje en het eiland en de buurtschap Tiengemeten.

Heeft u een oplevering van uw woning of bedrijfspand?

Wij hebben ruime ervaring in het opleveren van bouwprojecten.
Wij reinigen niet alleen de ramen en gevels, maar ook het interieur van het pand. Wij zorgen ervoor dat het pand helemaal schoon en gereed is voor gebruik.

Neem dan contact op met Tygo de Keijser van Kristal Helder, via het contactformulier, mail, telefoon of Whatsapp

Scroll naar boven