We maken niet alleen uw ramen schoon
maar bieden nog veel meer aan...

IMPREGNEREN

Als u uw woning of bedrijfspand extra wilt beschermen tegen weersinvloeden en vuil, dan is impregneren een goede optie. Bij impregneren wordt er een beschermende laag aangebracht op uw gevel of dak, waardoor deze minder snel vuil wordt en beter beschermd is tegen vocht. Bij Kristal Helder hebben wij veel ervaring met het impregneren van woningen en bedrijfspanden.

Wij werken met hoogwaardige impregneermiddelen die geschikt zijn voor verschillende oppervlakken. Zo kunnen wij uw gevel, dak en andere oppervlakken voorzien van een beschermende laag die aansluit bij uw wensen en behoeften. Een impregneermiddel zorgt ervoor dat het oppervlak waterafstotend wordt, waardoor vocht geen kans krijgt om in uw gevel of dak te trekken. Hierdoor blijven uw gevel en dak langer mooi en voorkomt u schade.

Naast de beschermende functie heeft impregneren ook een esthetische functie. Een impregneermiddel kan uw gevel of dak namelijk een mooie uitstraling geven. Hierdoor oogt uw woning of bedrijfspand verzorgd en professioneel.

Wij beschikken over de juiste kennis en ervaring om de impregneerlaag op een vakkundige manier aan te brengen. Hierbij houden wij rekening met de specifieke eigenschappen van het oppervlak en zorgen wij ervoor dat de impregneerlaag gelijkmatig en nauwkeurig wordt aangebracht.

Kortom, wilt u uw woning of bedrijfspand beschermen tegen weersinvloeden en vuil, en deze tevens een mooie uitstraling geven? Overweeg dan het impregneren van uw gevel, dak of andere oppervlakken. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie of om een afspraak te maken. Wij staan voor u klaar.

2 verschillende impregneer middelen

AquaProtect WB is een water emulgeerbaar hydrofobeermiddel voor minerale ondergronden. PreCare® AquaProtect WB is bijzonder geschikt voor het conserveren van poreuze (metsel) steen soorten, natuursteen, beton en overige minerale bouwmaterialen. Gevels en bouwobjecten worden beschermd tegen het (gemakkelijk) indringen van water en hiermee de aanhechting van vervuiling.

  1. voorkomt door de sterke reductie van de vochtopname van de behandelde ondergronden vervolgschades zoals vorstschade, verwering en erosie van natuursteen en aangroei van mossen en algen.
  2. is extreem economisch in gebruik. 1 liter is voldoende voor 0,5-3 m2 (afhankelijk van de toepassing, applicatie methode en porositeit van de ondergrond).
  3. geeft op de meeste minerale ondergronden geen of nauwelijks kleurverandering, doch bij gladde steensoorten is het raadzaam om op een niet in het oog springend gedeelte van het project eerst een referentieproef te plaatsen.

AquaProtect HS is een flexibel dam doorlaatbaar hydrofobeermiddel om oppervlakken water- en vuilafstotend te maken terwijl het ademend vermogen behouden blijft. Het is bijzonder geschikt voor het waterafstotend maken van betonnen en steenachtige ondergronden, droge of natte muren die regendoorslag vertonen en beschermen van natuurstenen objecten. PreCare® AquaProtect HS voorkomt vervuiling en aantasting door micro- organismen. Doordat oppervlak waterafstotend wordt zal de ondergrond minder water(vervuiling) opnemen zodat eventueel schadelijke stoffen, zoals chloriden die schadelijk zijn voor beton en wapening, niet worden opgenomen.

Werkwijze

Onze werkwijze voor een coating aanbrengen bestaat uit de volgende stappen:

  1. Voorinspectie: voordat we beginnen met het impregneren, inspecteren we de gevel grondig. Hierdoor kunnen we vaststellen welk type impregneer we moeten gebruiken en welke technieken en reinigingsmiddelen we het beste kunnen gebruiken.
  2. Verwijdering: het borstelen of hogedrukken van de gevel AquaProtect HS overbrugt kieren tot 3 mm.
  3. Impregneren: we brengen de impregneer aan middels een blokkwast of een lage vloeibare drukpomp.
  4. Na-inspectie: nadat we klaar zijn met het impregneren, inspecteren we de gevel nogmaals. Hierdoor zijn we zeker dat de gevel grondig is gereinigd en dat u tevreden bent.
“Van het ontmossen van uw dak tot het impregneren van uw gevel: bij Kristal Helder glazenwasser zijn wij gespecialiseerd in complete reiniging. Ook voor het schoonmaken van uw ramen en kozijnen, hogedrukreiniging, reiniging van zonnepanelen, oplevering van bouw en het aanbrengen van coatings en impregneerlagen kunt u bij ons terecht.”

Werkgebied

Wij werken door de gehele Hoeksche Waard; Goidschalxoord, Goudswaard, ‘s-Gravendeel, Heinenoord, Klaaswaal, Maasdam, Mijnsheerenland, Mookhoek, Nieuw-Beijerland, Numansdorp, Oud-Beijerland, Piershil, Puttershoek, Strijen, Strijensas, Westmaas en Zuid-Beijerland en de buurtschappen Blaaksedijk, Bommelskous, Cillaarshoek, De Klem, De Wacht, Greup, Hitsertsekade, Keizersdijk, Kuipersveer, Maasdijk, Middelsluis, Nieuwendijk, Oosthoek, Oudendijk (bij Goudswaard), Oudendijk (bij Strijen), Oudesluis, Reedijk, Schenkeldijk (bij Mookhoek), Schenkeldijk (bij Zuid-Beijerland), Schuring, Sint Anthoniepolder, Steenplaats, Vuurbaken, Westdijk, Zinkweg, Zuidzijde, Zwanegat en Zwartsluisje en het eiland en de buurtschap Tiengemeten.

WILT U OOK UW WONING OF BEDRIJFSPAND LATEN IMPREGNEREN?

Wij werken met hoogwaardige impregneermiddelen die geschikt zijn voor verschillende oppervlakken. Zo kunnen wij uw gevel, dak en andere oppervlakken voorzien van een beschermende laag die aansluit bij uw wensen en behoeften.

Neem dan contact op met Tygo de Keijser van Kristal Helder, via het contactformulier, mail, telefoon of Whatsapp

Scroll naar boven