We maken niet alleen uw ramen schoon
maar bieden nog veel meer aan...

HOGEDRUKREINIGING

Glazenwasser Tygo is gespecialiseerd in het werkgebied Hoeksche Waard en biedt professionele hogedrukreiniging voor het verwijderen van groene aanslag en vervuiling aan de gevel van uw woning of bedrijfspand. Met de juiste technieken en professionele reinigingsmiddelen zorgt Tygo ervoor dat uw gevel weer glanst en uw uitzicht opnieuw optimaal is.

De groene aanslag die zich vaak ophoopt op gevels is niet alleen ontsierend, maar kan ook schade veroorzaken aan de gevel. Tygo gebruikt de meest moderne hogedrukreinigers om de groene aanslag efficiënt en grondig te verwijderen. Hierdoor wordt niet alleen uw gevel weer schoon, maar wordt ook de levensduur van uw gevel verlengd.

Naast het verwijderen van groene aanslag, biedt Tygo ook professionele reiniging voor vervuiling die zich op de gevel ophoopt. Of het nu gaat om roet, stof of andere vervuiling, Tygo zorgt ervoor dat uw gevel weer als nieuw is.

Werkwijze

Onze werkwijze voor Hogedrukreiniging bestaat uit de volgende stappen:

  1. Voorinspectie: voordat we beginnen met de reiniging, inspecteren we de gevel grondig. Hierdoor kunnen we vaststellen welke verontreinigingen er aanwezig zijn en welke druk we moeten gebruiken voor de reiniging.
  2. Voorbereiding: we zorgen ervoor dat we de juiste hogedrukreiniger en reinigingsmiddelen bij ons hebben. Hierdoor zijn we in staat om efficiënt te werken en de gevel grondig te reinigen.
  3. Reiniging: we beginnen met de hogedrukreiniging van de gevel. Hierbij gebruiken we professionele hogedrukreinigers en reinigingsmiddelen. We zorgen ervoor dat we de verontreinigingen op efficiënte en grondige wijze verwijderen.
  4. Kozijnen: doordat we de gevel aan het reinigen zijn kan het zijn dat er anorganische (erts vervuiling op je ramen en kozijnen komt, daarom spuiten we die altijd na.
  5. Na-inspectie: nadat we klaar zijn met de reiniging, inspecteren we de gevel nogmaals. Hierdoor zijn we zeker dat de gevel grondig is gereinigd en dat u tevreden bent met het resultaat.
  6. Opruiming: we zorgen ervoor dat we alles netjes op
“Van het ontmossen van uw dak tot het impregneren van uw gevel: bij Kristal Helder glazenwasser zijn wij gespecialiseerd in complete reiniging. Ook voor het schoonmaken van uw ramen en kozijnen, hogedrukreiniging, reiniging van zonnepanelen, oplevering van bouw en het aanbrengen van coatings en impregneerlagen kunt u bij ons terecht.”

Werkgebied

Wij werken door de gehele Hoeksche Waard; Goidschalxoord, Goudswaard, ‘s-Gravendeel, Heinenoord, Klaaswaal, Maasdam, Mijnsheerenland, Mookhoek, Nieuw-Beijerland, Numansdorp, Oud-Beijerland, Piershil, Puttershoek, Strijen, Strijensas, Westmaas en Zuid-Beijerland en de buurtschappen Blaaksedijk, Bommelskous, Cillaarshoek, De Klem, De Wacht, Greup, Hitsertsekade, Keizersdijk, Kuipersveer, Maasdijk, Middelsluis, Nieuwendijk, Oosthoek, Oudendijk (bij Goudswaard), Oudendijk (bij Strijen), Oudesluis, Reedijk, Schenkeldijk (bij Mookhoek), Schenkeldijk (bij Zuid-Beijerland), Schuring, Sint Anthoniepolder, Steenplaats, Vuurbaken, Westdijk, Zinkweg, Zuidzijde, Zwanegat en Zwartsluisje en het eiland en de buurtschap Tiengemeten.

WILT U OOK O.A. UW GEVEL GRONDIG LATEN REINIGEN?

Of het nu gaat om het verwijderen van mossen, algen of stof, wij zorgen ervoor dat uw gevel er weer stralend uitziet.

Neem dan contact op met Tygo de Keijser van Kristal Helder, via het contactformulier, mail, telefoon of Whatsapp

Scroll naar boven