We maken niet alleen uw ramen schoon
maar bieden nog veel meer aan...

GLAZENWASSER | GLASBEWASSING

Bij ons bent u aan het juiste adres voor een grondige reiniging van uw ramen. Wij zijn gespecialiseerd in de traditionele reinigingsmethoden en nemen daarbij ook uw kozijnen mee in de reiniging. Dit betekent dat u niet alleen heldere ramen krijgt, maar ook dat uw kozijnen er weer als nieuw uitzien.

Wij weten precies hoe we uw ramen en kozijnen op de juiste manier moeten reinigen. Wij gebruiken alleen de beste reinigingsmiddelen en technieken om ervoor te zorgen dat uw ramen en kozijnen er weer als nieuw uitzien.

Met de traditionele reinigingsmethoden zorgen wij ervoor dat uw ramen en kozijnen grondig gereinigd worden zonder dat er beschadigingen ontstaan. Hierdoor kunt u weer genieten van heldere ramen en een frisse uitstraling van uw woning of bedrijfspand.

Maar wij gebruiken niet alleen de traditionele methode voor het reinigen van ramen. Wij zijn ook uitgerust met telescoopsystemen met de beste kwaliteit osmosewater. Hiermee kunnen wij zelfs de moeilijk bereikbare hoeken van uw ramen grondig reinigen, zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over strepen of vlekken.

Ons osmosewater is van de hoogste kwaliteit en bevat geen harde mineralen of chloor, waardoor uw ramen na de reiniging weer als nieuw zijn. Bovendien is osmosewater milieuvriendelijk en bevat geen chemicaliën, waardoor het veilig is voor u, uw gezin en het milieu.

Werkwijze

Onze werkwijze voor glasbewassing bestaat uit de volgende stappen:

  1. Voorinspectie: voordat we beginnen met de glasbewassing, inspecteren we de ramen grondig. Hierdoor kunnen we vaststellen welke verontreinigingen er aanwezig zijn en welke technieken en reinigingsmiddelen we het beste kunnen gebruiken.
  2. Voorbereiding: we zorgen ervoor dat we de juiste apparatuur en reinigingsmiddelen bij ons hebben. Hierdoor zijn we in staat om efficiënt te werken en de ramen grondig te reinigen.
  3. Reiniging: we beginnen met de reiniging van de ramen. Hierbij gebruiken we professionele reinigingsmiddelen en speciale reinigingsdoeken. We zorgen ervoor dat we elk raam grondig reinigen, zowel van binnen als van buiten.
  4. Na-inspectie: nadat we klaar zijn met de glasbewassing, inspecteren we de ramen nogmaals. Hierdoor zijn we zeker dat de ramen grondig zijn gereinigd en dat u tevreden bent.
  5. overeenkomst: nu u tevreden bent kunnen we een afspraak maken om het bij te houden. Dit kan variëren tussen de 2 weken tot een aantal keer per jaar afhankelijk van uw wensen.
“Van het ontmossen van uw dak tot het impregneren van uw gevel: bij Kristal Helder glazenwasser zijn wij gespecialiseerd in complete reiniging. Ook voor het schoonmaken van uw ramen en kozijnen, hogedrukreiniging, reiniging van zonnepanelen, oplevering van bouw en het aanbrengen van coatings en impregneerlagen kunt u bij ons terecht.”

Werkgebied

Wij werken door de gehele Hoeksche Waard; Goidschalxoord, Goudswaard, ‘s-Gravendeel, Heinenoord, Klaaswaal, Maasdam, Mijnsheerenland, Mookhoek, Nieuw-Beijerland, Numansdorp, Oud-Beijerland, Piershil, Puttershoek, Strijen, Strijensas, Westmaas en Zuid-Beijerland en de buurtschappen Blaaksedijk, Bommelskous, Cillaarshoek, De Klem, De Wacht, Greup, Hitsertsekade, Keizersdijk, Kuipersveer, Maasdijk, Middelsluis, Nieuwendijk, Oosthoek, Oudendijk (bij Goudswaard), Oudendijk (bij Strijen), Oudesluis, Reedijk, Schenkeldijk (bij Mookhoek), Schenkeldijk (bij Zuid-Beijerland), Schuring, Sint Anthoniepolder, Steenplaats, Vuurbaken, Westdijk, Zinkweg, Zuidzijde, Zwanegat en Zwartsluisje en het eiland en de buurtschap Tiengemeten.

WILT U UW RAMEN LATEN REINIGEN DOOR EEN PROFESSIONEEL GLAZENWASSER

Wij maken uw ramen schoon op de traditionele wijze, maar gebruiken ook telescoopsystemen met de beste kwaliteit osmosewater.

Neem dan contact op met Tygo de Keijser van Kristal Helder, via het contactformulier, mail, telefoon of Whatsapp

Scroll naar boven