We maken niet alleen uw ramen schoon
maar bieden nog veel meer aan...

COMPLETE REINIGING

Bent u op zoek naar een professionele reiniging van de gehele buitenkant van uw woning of bedrijfspand? Wij bieden complete reiniging van de gevel voor het verwijderen van groene aanslag, vervuiling of roet. Wij zijn gespecialiseerd in het verwijderen van deze verontreinigingen op efficiënte en grondige wijze.

Naast het verwijderen van groene aanslag, vervuiling of roet, bieden wij ook een coating aan voor het behoudt van alle gladde gevelmaterialen zoals Trespa (volkern) gevelbeplating, Plastisol, geanodiseerd aluminium, damwandprofielen, glas etc.

Naast het verwijderen van groene aanslag, vervuiling of roet, bieden wij ook professionele reiniging voor andere verontreinigingen die zich op de gevel ophopen. Wij zorgen ervoor dat uw gevel weer als nieuw is en uw uitzicht opnieuw optimaal is.

Onze complete reiniging van de gevel is niet alleen geschikt voor particulieren, maar ook voor bedrijven. Wij zorgen ervoor dat uw bedrijfspand weer een professionele uitstraling krijgt en dat uw klanten weer met frisse ogen naar uw pand kijken.

Werkwijze

Onze werkwijze voor de complete reiniging van de buitenkant van een woning en/of bedrijfspand bestaat uit de volgende stappen:

  1. Voorinspectie: voordat we beginnen met de reiniging, inspecteren we de gevel grondig. Hierdoor kunnen we vaststellen welke verontreinigingen er aanwezig zijn en welke technieken en reinigingsmiddelen we het beste kunnen gebruiken.
  2. Voorbereiding: we zorgen ervoor dat we de juiste apparatuur en reinigingsmiddelen bij ons hebben. Hierdoor zijn we in staat om efficiënt te werken en de gevel grondig te reinigen.
  3. Reiniging: we beginnen met de reiniging van de ondergrond. Hierbij gebruiken we moderne hogedrukreinigers, osmose systemen en professionele reinigingsmiddelen. We zorgen ervoor dat we de verontreiniging op efficiënte en grondige wijze wordt verwijderd.
  4. Kozijnen: we reinigen ook de kozijnen van de gevel. Hierdoor zorgen we ervoor dat uw kozijnen er weer als nieuw uitzien.
  5. Glaswerk: indien nodig schrappen we het glas weer naar de nieuwstaat en zemen we alles netjes af.
  6. Na-inspectie: nadat we klaar zijn met de reiniging, inspecteren we de gevel nogmaals. Hierdoor zijn we zeker dat de gevel grondig is gereinigd en dat u tevreden bent met het resultaat.
  7. Opruiming: we zorgen ervoor dat we alles netjes opruimen en dat er geen troep achterblijft. Hierdoor kunt u weer genieten van uw schone gevel.
“Van het ontmossen van uw dak tot het impregneren van uw gevel: bij Kristal Helder glazenwasser zijn wij gespecialiseerd in complete reiniging. Ook voor het schoonmaken van uw ramen en kozijnen, hogedrukreiniging, reiniging van zonnepanelen, oplevering van bouw en het aanbrengen van coatings en impregneerlagen kunt u bij ons terecht.”

Werkgebied

Wij werken door de gehele Hoeksche Waard; Goidschalxoord, Goudswaard, ‘s-Gravendeel, Heinenoord, Klaaswaal, Maasdam, Mijnsheerenland, Mookhoek, Nieuw-Beijerland, Numansdorp, Oud-Beijerland, Piershil, Puttershoek, Strijen, Strijensas, Westmaas en Zuid-Beijerland en de buurtschappen Blaaksedijk, Bommelskous, Cillaarshoek, De Klem, De Wacht, Greup, Hitsertsekade, Keizersdijk, Kuipersveer, Maasdijk, Middelsluis, Nieuwendijk, Oosthoek, Oudendijk (bij Goudswaard), Oudendijk (bij Strijen), Oudesluis, Reedijk, Schenkeldijk (bij Mookhoek), Schenkeldijk (bij Zuid-Beijerland), Schuring, Sint Anthoniepolder, Steenplaats, Vuurbaken, Westdijk, Zinkweg, Zuidzijde, Zwanegat en Zwartsluisje en het eiland en de buurtschap Tiengemeten.

WILT U OOK UW WONING OF BEDRIJFSPAND GRONDIG LATEN REINIGEN?

Of het nu gaat om het verwijderen van mossen, algen of stof, wij zorgen ervoor dat uw gevel er weer stralend uitziet.

Neem dan contact op met Tygo de Keijser van Kristal Helder, via het contactformulier, mail, telefoon of Whatsapp

Scroll naar boven