We maken niet alleen uw ramen schoon
maar bieden nog veel meer aan...

COATING AANBRENGEN

Bent u op zoek naar een manier om uw woning of bedrijfspand extra te beschermen tegen weersinvloeden en vuil? Overweeg dan het aanbrengen van een coating. Een coating is een dunne laag die over uw gevel, dak of andere oppervlakten wordt aangebracht en die een beschermende functie heeft.

Bij Kristal Helder hebben wij veel ervaring met het aanbrengen van coatings op diverse oppervlakken. Wij kunnen uw woning of bedrijfspand voorzien van een coating die aansluit bij uw wensen en behoeften. Hierbij kunt u denken aan een coating die waterafstotend en zelf opofferend is, waardoor vocht geen kans krijgt om in uw gevel of dak te trekken. Hierdoor blijven uw gevel en dak langer mooi en voorkomt u schade. Daarnaast is er ook een coating die vuilafstotend is. Hierdoor blijft vuil minder makkelijk hechten aan uw gevel of dak en wordt het onderhouden van uw woning of bedrijfspand een stuk makkelijker.

Wij werken met hoogwaardige producten en beschikken over de juiste kennis en ervaring om de coating op een vakkundige manier aan te brengen. Wij komen graag bij u langs om de mogelijkheden te bespreken en u te voorzien van een passend advies.

Uitleg conditiescore:
Het CCPI Conditiescore Systeem omvat een score systeem welke loopt van 1 tot 5, waarbij een score van 1 duidt op een vrijwel nieuwe ondergrond en een score van 5 op een ondergrond die technisch gezien aan het einde van de levensduur zit.

 1. Uitstekende conditie, nieuw *incidenteel geringe gebreken
 2. Goede conditie *incidenteel beginnende veroudering
 3. Redelijke conditie *plaatselijke zichtbare veroudering, functie vervulling niet in gevaar
 4. Matige conditie *functie vervulling incidenteel in gevaar
 5. Slechte conditie *veroudering onomkeerbaar (einde levensduur)

Kortom, wilt u uw woning of bedrijfspand beschermen tegen weersinvloeden en vuil, en deze tevens een mooie uitstraling geven? Overweeg dan het aanbrengen van een coating. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie of om een afspraak te maken.

VOORDELEN VERSCHILLENDE COATINGS

 • Vermindert hernieuwde vuil- aanhechting aanzienlijk en werkt sterk kleur en glans herstellend.
 • Dringt gelijkmatig en diep in de poriën van het behandeld oppervlak. Hierdoor wordt het oppervlak buitengewoon glad zodat vuil geen kans krijgt om zich aan het oppervlak te hechten.
 • Blijkt in de praktijk en in uitgebreide laboratoriumtesten de behandelde ondergronden een uitstekende langdurige bescherming te bieden.
 • Past uitstekend als behandeling inzake het beschermend en conserverend onderhoud binnen een meer jaren onderhoudsprogramma.
 • Hecht zeer snel waardoor een snelle droging is gewaarborgd.
 • Kan direct op een natte schone ondergrond worden aangebracht.
 • Geeft na droging een egaal glanzende laag.
 • Geeft de behandelde ondergrond tijdelijk bescherming tegen de aantasting  door vuil, regen en zeewater.
 • Tast, mits gebruikt volgens voorschriften, glas, reguliere lakken, chroom, kunststof en rubbersoorten niet aan.
 • Kan ervoor zorgen dat vervuiling die tijdens een droge periode neerslaat op de ondergrond beter wordt weggespoeld bij de eerst volgende regenbui (afhankelijk van de detaillering). Het regenwater parelt direct af, zodat bij bijvoorbeeld gevelglas, het (door)zicht wordt hersteld.
 • Vermindert hernieuwde vuil- aanhechting aanzienlijk en werkt sterk kleur en glans herstellend.
 • Vult extreem openstaande poriën op, zodat kleur en glans weer wordt hersteld.
 • Dringt gelijkmatig en diep in de poriën van het behandeld oppervlak. Hierdoor wordt het oppervlak buitengewoon glad zodat vuil geen kans krijgt om zich aan het oppervlak te hechten.
 • Blijkt in de praktijk en in uitgebreide laboratoriumtesten de behandelde ondergronden een Uitstekende langdurige bescherming te bieden.
 • Heeft geen H en P zinnen als mede geen gevaren symbolen.

Coating aanbrengen - Kristal Helder - Glazenwasser Hoeksche-Waard - 2

 • Door de ondergronden te behandelen met PreCare RenoCoat® Stone HS, nemen deze, (natuur) steen, beton, etc., nauwelijks vocht op en wordt vochtindringing en hierdoor vorstschade voorkomen.
 • Ook vinden algen en mossen een minder gunstige “voedingsbodem” en deze hechten niet of aanzienlijk minder aan het behandelde oppervlak. maakt door de speciale eigenschappen de behandelde ondergrond niet alleen water-, maar ook vuil werend!
 • Is eenvoudig te verwerken.
 • Geeft minerale ondergronden een hoogwaardige reversibele bescherming.

Werkwijze

Als we gaan coaten gaan we eerst inspecteren welke conditiescore de ondergrond heeft. Laten we uitgaan van conditiescore 3 die we terugbrengen naar 0, daarom heet de eerste beurt een nul beurt.

 1. Voorinspectie: voordat we beginnen met de coating, inspecteren we de ondergrond grondig. Hierdoor kunnen we vaststellen welke conditiescore er aanwezig zijn en welke technieken en reinigingsmiddelen we het beste kunnen gebruiken.
 2. Voorbereiding: met hulp van onze leveranciers en eigen kennis bepalen welke coating het beste gebruikt kan worden voor uw pand.
 3. Reiniging: ondergrond reinigen met een Al 10 of Preclean N afhankelijk van de vervuiling.
 4. Coaten: ondergrond inzetten met de gewenste coating.
 5. Na-inspectie: nadat we klaar zijn met het coaten, inspecteren we de ondergrond nogmaals. Hierdoor zijn we zeker dat de ondergrond grondig is gereinigd en dat u tevreden bent.
 6. Onderhoud: a dat we de ondergrond teruggebracht hebben naar nul (zo goed als nieuw) kunnen we deze onderhouden.
“Van het ontmossen van uw dak tot het impregneren van uw gevel: bij Kristal Helder glazenwasser zijn wij gespecialiseerd in complete reiniging. Ook voor het schoonmaken van uw ramen en kozijnen, hogedrukreiniging, reiniging van zonnepanelen, oplevering van bouw en het aanbrengen van coatings en impregneerlagen kunt u bij ons terecht.”

Werkgebied

Wij werken door de gehele Hoeksche Waard; Goidschalxoord, Goudswaard, ‘s-Gravendeel, Heinenoord, Klaaswaal, Maasdam, Mijnsheerenland, Mookhoek, Nieuw-Beijerland, Numansdorp, Oud-Beijerland, Piershil, Puttershoek, Strijen, Strijensas, Westmaas en Zuid-Beijerland en de buurtschappen Blaaksedijk, Bommelskous, Cillaarshoek, De Klem, De Wacht, Greup, Hitsertsekade, Keizersdijk, Kuipersveer, Maasdijk, Middelsluis, Nieuwendijk, Oosthoek, Oudendijk (bij Goudswaard), Oudendijk (bij Strijen), Oudesluis, Reedijk, Schenkeldijk (bij Mookhoek), Schenkeldijk (bij Zuid-Beijerland), Schuring, Sint Anthoniepolder, Steenplaats, Vuurbaken, Westdijk, Zinkweg, Zuidzijde, Zwanegat en Zwartsluisje en het eiland en de buurtschap Tiengemeten.

WILT U OOK UW WONING OF BEDRIJFSPAND VOORZIEN VAN EEN COATING?

Bij Kristalhelder hebben wij veel ervaring met het aanbrengen van coatings op diverse oppervlakken.
Wij kunnen uw woning of bedrijfspand voorzien van een coating die aansluit bij uw wensen en behoeften.

Neem dan contact op met Tygo de Keijser van Kristal Helder, via het contactformulier, mail, telefoon of Whatsapp

Scroll naar boven