We maken niet alleen uw ramen schoon,
maar bieden nog veel meer aan...

ONZE SCHOONMAAKDIENSTEN

Glasbewassing

Wij maken uw ramen schoon op de traditionele wijze. Uiteraard gebruiken wij ook telescoopsystemen met de beste kwaliteit osmosewater.

Hogedrukreiniging
 

Het verwijderen van groene aanslag en vervuiling aan de gevel van uw woning of bedrijfspand van de stenen.

Complete reiniging

Het reinigen van de gehele buitenkant van uw woning of bedrijfspand.

Reiniging van zonnepanelen

Om het maximale uit uw zonnepanelen te halen adviseert Kristalhelder u de zonnepanelen twee keer per jaar schoon te laten maken, wij kunnen dat voor u!

ONTMOSSING

Mos en algen kunnen een lelijk aangezicht geven aan uw woning of bedrijfspand. Bovendien kunnen ze ook schade veroorzaken aan uw dak of gevel. Daarom is het belangrijk om regelmatig een ontmossing uit te laten voeren.

Oplevering bouw

Bij de oplevering van een woonhuis of bedrijfspand komt er vaak nog veel kijken op het gebied van schoonmaak en onderhoud. Het is belangrijk om het pand grondig te reinigen voordat het in gebruik genomen wordt.

COATING AANBRENGEN

Bent u op zoek naar een manier om uw woning of bedrijfspand extra te beschermen tegen weersinvloeden en vuil? Overweeg dan het aanbrengen van een coating.

IMPREGNEREN

Als u uw woning of bedrijfspand extra wilt beschermen tegen weersinvloeden en vuil, dan is impregneren een goede optie. Bij impregneren wordt er een beschermende laag aangebracht op uw gevel of dak, waardoor deze minder snel vuil wordt en beter beschermd is tegen vocht.
“Van het ontmossen van uw dak tot het impregneren van uw gevel: bij Kristal Helder glazenwasser zijn wij gespecialiseerd in complete reiniging. Ook voor het schoonmaken van uw ramen en kozijnen, hogedrukreiniging, reiniging van zonnepanelen, oplevering van bouw en het aanbrengen van coatings en impregneerlagen kunt u bij ons terecht.”

U kunt contact opnemen met Tygo de Keijser van Kristal Helder, via het contactformulier, mail, telefoon of Whatsapp

Scroll naar boven