Bekijk onze foto's om een indruk te krijgen van onze
succesvolle projecten op het gebied ontmossing.

ONTMOSSING

“Bent u benieuwd naar onze succesvolle projecten op het gebied van ontmossing? Bekijk dan hieronder onze foto’s en krijg een indruk van ons vakmanschap en de resultaten die wij hebben behaald. Bij Kristal Helder staan wij garant voor kwaliteit en professionaliteit.”

Meer informatie over ontmossing

Mos en algen kunnen een lelijk aangezicht geven aan uw woning of bedrijfspand. Bovendien kunnen ze ook schade veroorzaken aan uw dak of gevel. Daarom is het belangrijk om regelmatig een ontmossing uit te laten voeren. Bij Kristalhelder glazenwasser hebben wij veel ervaring met het ontmossen van woningen en bedrijfspanden.

 

Bij een ontmossing verwijderen wij op professionele wijze de mos- en algengroei van uw dak en gevel. Wij maken hierbij gebruik van milieuvriendelijke producten, waardoor de levensduur van uw dak en gevel niet wordt aangetast. Ook beschikken wij over de juiste apparatuur om veilig op uw dak te kunnen werken, zonder deze te beschadigen.

 

Een ontmossing kan niet alleen de uitstraling van uw woning of bedrijfspand verbeteren, maar kan ook schade voorkomen. Mos en algen kunnen namelijk zorgen voor vochtproblemen en lekkages, waardoor u uiteindelijk nog meer kosten kwijt bent aan reparaties. Door regelmatig uw dak en gevel te laten ontmossen, kunt u deze problemen voorkomen.

 

Lees hier meer over ontmossing

Scroll naar boven