Bekijk onze foto's om een indruk te krijgen van onze
succesvolle projecten op het gebied van complete reiniging woonhuis

Complete reiniging overkapping Puttershoek

Bekijk hier de foto’s van onze complete reiniging projecten, waaronder de overkapping in Puttershoek. Bij Kristal Helder zijn wij gespecialiseerd in een grondige reiniging van uw woning of bedrijfspand.

Meer informatie over complete reiniging woning / bedrijfspand

Bent u op zoek naar een professionele reiniging van de gehele buitenkant van uw woning of bedrijfspand? Wij bieden complete reiniging van de gevel voor het verwijderen van groene aanslag, vervuiling of roet. Wij zijn gespecialiseerd in het verwijderen van deze verontreinigingen op efficiënte en grondige wijze.

 

Naast het verwijderen van groene aanslag, vervuiling of roet, bieden wij ook een coating aan voor het behoudt van alle gladde gevelmaterialen zoals Trespa (volkern) gevelbeplating, Plastisol, geanodiseerd aluminium, damwandprofielen, glas etc.

 

Naast het verwijderen van groene aanslag, vervuiling of roet, bieden wij ook professionele reiniging voor andere verontreinigingen die zich op de gevel ophopen. Wij zorgen ervoor dat uw gevel weer als nieuw is en uw uitzicht opnieuw optimaal is.

 

Lees hier meer over complete reiniging woning / bedrijfspand

Scroll naar boven