Bekijk onze foto's en film om een indruk te krijgen van onze
succesvolle projecten op het gebied van coating.

COATING AANBRENGEN

Bij Kristal Helder glazenwasser zijn wij gespecialiseerd in het aanbrengen van coatings op woningen en bedrijfspanden. Hierdoor kunnen wij uw pand beschermen tegen vuil en weersinvloeden. Hieronder kunt u enkele foto’s en een film bekijken van onze projecten op het gebied van coating aanbrengen. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie of om een afspraak te maken. Wij staan voor u klaar.

Meer informatie over coating aanbrengen

Bent u op zoek naar een manier om uw woning of bedrijfspand extra te beschermen tegen weersinvloeden en vuil? Overweeg dan het aanbrengen van een coating. Een coating is een dunne laag die over uw gevel, dak of andere oppervlakten wordt aangebracht en die een beschermende functie heeft.

 

Bij Kristal Helder hebben wij veel ervaring met het aanbrengen van coatings op diverse oppervlakken. Wij kunnen uw woning of bedrijfspand voorzien van een coating die aansluit bij uw wensen en behoeften. Hierbij kunt u denken aan een coating die waterafstotend en zelf opofferend is, waardoor vocht geen kans krijgt om in uw gevel of dak te trekken. Hierdoor blijven uw gevel en dak langer mooi en voorkomt u schade. Daarnaast is er ook een coating die vuilafstotend is. Hierdoor blijft vuil minder makkelijk hechten aan uw gevel of dak en wordt het onderhouden van uw woning of bedrijfspand een stuk makkelijker.

 

Wij werken met hoogwaardige producten en beschikken over de juiste kennis en ervaring om de coating op een vakkundige manier aan te brengen. Wij komen graag bij u langs om de mogelijkheden te bespreken en u te voorzien van een passend advies.

Lees hier meer over coating aanbrengen

Scroll naar boven