Wij stellen ons graag even voor,
zodat u weet met wie u te maken krijgt.

WIE IS KRISTAL HELDER glazenwasser

Tygo de Keijser is de eigenaar van Kristal Helder, een kleinschalig eenmansbedrijf dat actief is in de Hoeksche Waard. Het bedrijf is gespecialiseerd in het schoonmaken van vrijstaande woningen en bedrijfspanden, met de focus op glasbewassing op traditionele wijze. Door gebruik te maken van gedemineraliseerd water en professionele reinigingsmiddelen, garandeert Tygo kwalitatief hoogwaardige schoonmaakdiensten.

Tygo heeft altijd al een passie gehad voor schoonmaakwerk en heeft genoeg ervaring opgedaan voordat hij besloot om zijn eigen bedrijf op te zetten. Hij was vastbesloten om een bedrijf te creëren dat zich onderscheidt door zijn aandacht voor detail en kwaliteit van dienstverlening.
Tygo zal zich altijd door ontwikkelen door middel van cursussen te volgen.

Wie is Tygo de Keijser - Glazenwasser Hoeksche Waard

OVER ONS

Kristal Helder is opgericht met het doel om klanten te voorzien van professionele schoonmaakdiensten van hoge kwaliteit.

Naast glasbewassing biedt Tygo ook specialistische schoonmaakdiensten aan. Om ervoor te zorgen dat woningen en bedrijfspanden er perfect uitzien gebruikt kristalhelder alleen maar de beste middelen en apparaten van de beste kwaliteit.

Tygo is toegewijd aan het leveren van hoogwaardige diensten en staat bekend om zijn professionele en vriendelijke aanpak. hij luistert naar de wensen en behoeften van zijn klanten en werken samen om een schoon en fris resultaat te bereiken.

Als kleinschalig eenmansbedrijf heeft Tygo geen personeel, maar hij werkt wel samen met lokale ondernemers en leveranciers om zijn bedrijf te laten groeien. Hij streeft ernaar om zijn duurzame praktijken te verspreiden en andere schoonmaakbedrijven te inspireren om hetzelfde te doen.

Heeft u een glazenwasser nodig voor uw vrijstaande woning en/of bedrijfspand

Wij doen niet alleen ramen zemen maar ook hogedrukreiniging, complete reinigingen en het reinigen van zonnepanelen

Neem dan contact op met Tygo de Keijser van Kristal Helder, via het contactformulier, mail, telefoon of Whatsapp

Scroll naar boven